Teun Koopmeiners staat in de belangstelling van Stade Rennes
Wandelgangen

‘Teun Koopmeiners ook op de radar bij Stade Rennes’

Stade Rennes gaat een nieuwe poging wagen om Teun Koopmeiners binnen te halen. De Fransen kregen vorig jaar nog een afwijzing van de Castricummer, die toen niet naar Frankrijk wilde verkassen.

Conference League en een zak geld

Als Koopmeiners de stap naar Frankrijk zou maken zou hij qua ambities een stapje terug zetten met Rennes, de Fransen hebben zich geplaatst voor de Conference League, terwijl AZ Europa League gaat spelen.

Toch valt een Franse move niet uit te sluiten voor een voetballer die zich binnen een aantal jaar onafhankelijk wil spelen. Rennes is in handen van een Franse miljardairsfamilie en deze staan bekend als de op één na rijkste clubeigenaren ter wereld.

Bij Rennes zou Koopmeiners supertalent Eduardo Camavinga moeten vervangen, deze staat volgens de geruchtenmachine in de belangstelling van de gehele Europese top.

Atalanta en AS Roma?

Tijdens het EK leek een transfer van rond de 15 miljoen euro + bonussen naar Atalanta Bergamo in de maak, terwijl AS Roma ook interesse had in de aanvoerder van AZ. Van een transfer naar één van deze clubs lijkt gezien de mediastilte momenteel geen sprake meer.

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    Ook interessant