website laten maken in alkmaar
Elftal en Technische staf

Teun Koopmeiners baalt van (deel) publiek

Teun Koopmeiners heeft zich na de wedstrijd tegen Fortuna Sittard uitgesproken over het uitfluiten van Ricardo van Rhijn en laat weten dat dit echt not done is en daar zijn we het als fansite volledig mee eens.

Teun Koopmeiners heeft zich na de wedstrijd tegen Fortuna Sittard uitgesproken over het uitfluiten van Ricardo van Rhijn en laat weten dat dit echt not done is en daar zijn we het als fansite volledig mee eens.

Koopmeiners laat het volgende optekenen door De Telegraaf: „Daar baal ik ontzettend van. Ik vind dat gênant. Kritiek op het team mag altijd, maar zodra je een speler persoonlijk gaat uitfluiten, dan ben je bij mij klaar. Laat heel duidelijk zijn dat we daar als team totaal niet achter staan. We hebben op het veld het gebaar proberen te maken ze daarmee te laten stoppen, want dat is schandalig.”

Dat het zo massaal plaatsvond gisteren was erg pijnlijk, maar dit speelt al het hele seizoen en al voor de wissel voelde je deze helaas aankomen (en dat had Van den Brom misschien ook wel moeten aanvoelen). Van Rhijn staat er niet echt goed op bij het publiek in Alkmaar. Hier en daar hoor je wel eens dat het komt door zijn verleden bij Ajax, maar dat geloven we eigenlijk niet. Als ik als redacteur voor mezelf mag spreken dan verwacht ik van iemand die bij Ajax en het Nederlandse elftal op weg was naar een mooie carrière meer in het veld dan hij tot nu toe heeft laten zien en daar krijgt hij nu op basis van de wedstrijden tegen Willem II de rekening voor gepresenteerd. Tussen dat nuchter constateren en iemand uitfluiten zit wel een pijnlijk verschil. We hopen dat ook echt nooit meer te zien, want hiermee beïnvloeden en benadelen we niet alleen Ricardo van Rhijn, maar onze hele club en dat is zo ongeveer het tegenovergestelde van wat we allemaal willen, toch?

Als we dan toch overdreven kritisch gaan worden met z’n allen is het misschien ook eens tijd om zelf eens in de spiegel te kijken. Van Rhijn werd gisteren uitgefloten, maar als thuispubliek leverden we sfeertechnisch zeker in de eerste helft een dramatische prestatie en hadden we onszelf ook wel op een fluitconcert mogen trakteren.

Laat hieronder vooral weten hoe jullie naar dit incident, maar ook de algehele (negatieve) sfeer rondom de club kijken. Waar komt dit door en nog belangrijker: hoe kunnen we die negatieve spiraal doorbreken?

Martijn
Over de schrijver

Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft daarnaast met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby en helpt in het echte leven bedrijven aan goed scorende websites met 072DESIGN. Doet daarnaast ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.
webdesign alkmaar
website laten maken in alkmaar