website laten maken in alkmaar
Elftal en Technische staf

Taabouni maakt definitieve overstap naar eerste selectie

Mohamed Taabouni maakt komend seizoen definitief onderdeel uit van de eerste selectie. De talentvolle middenvelder, c.q. aanvaller trainde afgelopen jaargang al regelmatig mee met de groep van Arne Slot, maar sluit na de zomer definitief aan.

De 18-jarige Haarlemmer maakt sinds 2013 deel uit van de jeugdopleiding van AZ en maakte in december zijn debuut in de hoofdmacht. In het bekerduel met Groene Ster mocht hij een kwartiertje meedoen. Taabouni speelde zijn wedstrijden echter voornamelijk in Jong AZ. De spelmaker kwam daar afgelopen seizoen tot 5 assists in 23 wedstrijden.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com
webdesign alkmaar
website laten maken in alkmaar