Elftal en Technische staf

‘Taabouni lijkt niet te gaan verlengen bij AZ’

Mohamed Taabouni lijkt te vertrekken bij AZ

Mohamed Taabouni was vandaag afwezig bij de eerste training van AZ en dat lijkt er volgens Simon Zwartkruis van VI op te wijzen dat de jongeling gaat vertrekken bij AZ. Taabouni heeft een aflopend contract in Alkmaar en is nog niet ingegaan op de aanbieding van AZ.

Taabouni speelt al negen jaar in de jeugd van AZ, maar na zijn debuut in het eerste in 2019 is een echte doorbraak (of kans) uitgebleven voor de jongeling die wel al 96 duels voor Jong AZ speelde. Desondanks wil AZ graag door met de middenvelder en deed het hem een aanbieding waarbij ze aan hebben gegeven dat een verhuur buiten Alkmaar een goede optie zou zijn.

Donderdag hebben AZ en Taabouni nog een laatste gesprek over zijn toekomst staan, maar veel wijst erop dat hij transfervrij de deur uit gaat lopen in Alkmaar.

[foto via Pro Shots / Sonny Lensen]

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.
    0 %