Mohamed Taabouni in belangstelling Spaanse en Italiaanse clubs
AZ Jeugd

‘Taabouni gewild in Italië en Spanje’

Mohamed Taabouni staat er volgens Voetbal International goed op in Zuid-Europa, de middenvelder van AZ staat in de belangstelling van clubs uit de Serie A en La Liga. Taabouni zelf zou wel oren hebben naar een transfer omdat speelminuten bij AZ1 ver weg lijken.

Taabouni speelt zijn wedstrijden vooral bij Jong AZ en maakte tot dusver slechts een paar minuten in het eerste bij de bekerwedstrijd tegen Groene Ster vorig jaar. De jeugdinternational doet het goed bij Jong AZ en is dit seizoen al goed voor zeven doelpunten in elf wedstrijden en werd ondanks de beroerde positie van Jong AZ uitgeroepen tot Talent van de Eerste Periode.

De creatieve jongeling heeft nog een contract tot medio 2022 bij AZ, maar wil zich heel graag tonen op het hoogste niveau. Omdat het perspectief in Alkmaar momenteel ontbreekt staat hij open voor een transfer naar het buitenland. Naar verluidt zou hij de keuze hebben uit diverse middenmoters uit Spanje en Italië.

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    Ook interessant