Supporterszaken

‘Supporters vanaf 1 september weer welkom in stadion’

Kaartprijzen voor AZ - Ajax bekend gemaakt

Volgens de Telegraaf is de kans groot dat er vanaf 1 september weer publiek welkom is in de stadions. Het Outbreak Management Team zal het kabinet adviseren om weer publiek toe te laten in de stadions, mits er wordt voldaan aan strenge voorwaarden. Zo moet de 1,5 meter regel gehandhaaft worden en mogen er geen spreekkoren plaatsvinden in verband met besmettingsgevaar. Concreet betekent die dat de stadions voor ongeveer een derde gevuld kunnen worden.

Vandaag zal bekend worden gemaakt of het kabinet dit advies op zal volgen. De eerste wedstrijden in de eredivisie staan gepland op 11 september. AZ zal op zijn vroegst 25 augustus weer voor het eerst in actie komen. Dan staan de wedstrijden in de tweede voorronde van de Champions League op het programma. Waar en hoe deze gespeeld gaan worden is op dit moment onduidelijk. Er is bovendien een mogelijkheid dat AZ instroomt in de derde voorronde van het miljardenbal.

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com

    Comments are closed.

    0 %