Wandelgangen

‘Stille kracht Rene Neelissen overweegt overname Huddersfield’

Rene Neelissen overweegt Huddersfield Town te kopen

Volgens het vrij dubieuze The Sun heeft Rene Neelissen zijn oog laten vallen op Engelse probleemclub Huddersfield Town FC. De stille kracht van AZ die in de RVC van de Alkmaarse club een belangrijke cultuurbewaker is zou volgens de Engelsen op zoek zijn naar een ander project.

Volgens The Sun is Rene Neelissen al in gesprek met de Engelsen nadat ze top op heden geen koper konden vinden die het bedrag dat ze in hun achterhoofd hebben willen neerleggen. Hij zou nu concurreren met een groep Amerikanen die de club ook over willen nemen.

Rene Neelissen belangrijk op de achtergrond

Waar veel mensen AZ naar buiten toe vooral kennen via Robert Eenhoorn en Max Huiberts, speelt Rene Neelissen al heel lang een belangrijke rol bij de club. De voormalige rechterhand van Dirk Scheringa is tegenwoordig voorzitter van de RvC bij de Alkmaarse club. Hij speelde niet alleen een belangrijke rol in de tijd van Scheringa, maar ook zeker daarna. Wij durven best te stellen dat het AZ zoals we dat nu kennen er niet zou zijn geweest zonder de kennis en kunde van de eigenaar van o.a. Nelson Schoenen.

Het is onduidelijk of dit allemaal waar is gezien de bron, dus we kunnen moeilijk aangeven of dit ook consequenties zou hebben voor zijn rol bij de RvC bij de Alkmaarse club.

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.
    0 %