Steun Jong AZ vanavond in de derby tegen Telstar

Marius Wiegman
Geschreven door Marius Wiegman

Jong AZ zal vanavond haar eerste Jupiler League wedstrijd in het AFAS stadion afwerken. In Alkmaar zal de ploeg het opnemen tegen Telstar uit Velsen. Een heuze streekderby dus! De talenten speelden eerder al op bezoek bij FC Den Bosch en Jong FC Utrecht, en traden op het complex aan de Kalverhoek aan tegen RKC Waalwijk. Uit die drie wedstrijden haalde de ploeg van Martin Haar en Denny Landzaat liefst zes punten. Nog een goede reden dus om de derby vanavond live te komen aanschouwen.

Overtuigende start

Na het overtuigend behaalde kampioenschap in de Tweede Divisie kent Jong AZ dus ook in de Jupiler League een vliegende start. Vanavond zal Martin Haar het waarschijnlijk wel moeten doen zonder uitblinker Jeremy Helmer. De frivole middenvelder speelde zondag al in de basis bij het eerste elftal dus zal normaal gesproken niet in actie komen tegen Telstar. Met onder andere Teun Koopmeiners, Nick Olij, Owen Wijndal, Ferdy Druijf, Justin Bakker en Pantelis Hatzidiakos zullen er echter nog genoeg talenten te bewonderen zijn. Ook Ricardo van Rhijn zal naar verwachting minuten gaan maken. De aftrap zal om 20:00 plaatsvinden. Een los ticket kost vijf euro per persoon.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Over de schrijver

Marius Wiegman

Marius Wiegman

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com