Bestel nu ons 8-1-9: van Alkmaar de Victorie! t-shirt (op=op)

Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

Calvin Stengs verlengt contract

AZ heeft met Calvin Stengs een mondeling akkoord bereikt over de verlenging van zijn contract. Het contract van de 20-jarige speler wordt met 1 jaar verlengd, waardoor hij tot 2023 verbonden zal blijven aan de Alkmaarders.

Stengs beleefde al een mooie week door zijn debuut te maken voor Jong Oranje. Tegen de onder-21 van de Verenigde Staten kreeg hij 75 minuten speeltijd van bondscoach Erwin van de Looi.

Calvin Stengs keerde op 31 oktober, na meer dan een jaar revalidatie, terug in het elftal van John van den Brom. Sinds zijn rentree is de frivole rechtsbuiten niet meer weg te denken uit het basiselftal van John van den Brom. Stengs heeft dit seizoen 4 goals en 2 assists achter zijn naam staan.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Peter Rus
Over de schrijver

Van jongs af aan supporter van AZ. Momenteel volg ik de opleiding Creative Business, waar ik veel leer op het gebied van media. Bij AZFanpage wil ik mijn passie voor het spelletje overbrengen naar de lezer.