Bestel nu ons 8-1-9: van Alkmaar de Victorie! t-shirt (op=op)

Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

Stengs, Koopmeiners en Bizot opgeroepen

Calvin Stengs, Teun Koopmeiners en Marco Bizot kregen vrijdagmiddag het mooie bericht dat zij door hun bondscoaches opgenomen zijn in de definitieve selecties van Oranje en Jong Oranje. Bizot is opgeroepen voor het eerste elftal van Oranje, terwijl Stengs en Koopmeiners zijn opgeroepen voor Jong Oranje. Een mooie beloning voor Stengs, die voor het eerst in zijn carrière kan rekenen op een uitnodiging vanuit Zeist.

Bizot

Voor Bizot is het niet de eerste keer dat hij is opgenomen in de selectie van Ronald Koeman, al moet de 28-jarige keeper nog wachten op zijn eerste minuten in het doel van het Nederlands elftal. De goalie uit Hoorn speelt een sterk seizoen en wist na de winterstop al zeven keer de nul te houden. De Oranje leeuwen nemen het tijdens de EK-kwalificatie op tegen Wit-Rusland (21 maart) en Duitsland (24 maart).

Stengs en Koopmeiners

Calvin Stengs en Teun Koopmeiners zijn door bondscoach Erwin van der Looi opgenomen in de definitieve selectie van Jong Oranje. Een mooi gebaar richting de twee jeugdexponenten van de Alkmaarders, die een prima seizoen beleven. Jong Oranje neemt het tijdens een trainingskamp in Spanje in oefeninterlands op tegen de beloftenteams van de Verenigde Staten (24 maart) en Egypte (26 maart).

Svensson, Johnsen en Gudmundsson

Eerder deze week kregen Jonas Svensson en Bjørn Johnsen al het bericht dat zij waren opgeroepen voor de nationale selectie van Noorwegen. Albert Gudmundsson kreeg een uitnodiging voor het IJslandse voetbalelftal.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Peter Rus
Over de schrijver

Van jongs af aan supporter van AZ. Momenteel volg ik de opleiding Creative Business, waar ik veel leer op het gebied van media. Bij AZFanpage wil ik mijn passie voor het spelletje overbrengen naar de lezer.