Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

Stengs en Boadu in selectie Oranje

Clavin Stengs en Myron Boadu bij Oranje

Ronald Koeman heef zojuist zijn selectie voor de interlands tegen Noord-Ierland en Estland bekend gemaakt, de bondscoach heeft (mede door blessures) zowel Calvin Stengs als Myron Boadu opgeroepen voor de twee cruciale duels in de kwalificatie voor het EK.

Myron Boadu is geselecteerd voor het Nederlands Elftal

Voor zowel Stengs, die al in de voorselectie zat en Boadu is de uitverkiezing een bekroning op de heerlijke prestaties bij AZ en een mooie stimulans om vooral lekker zo door te gaan. Waar Stengs en Boadu mogen juichen heeft de bondscoach de onbegrijpelijke keuze gemaakt om Marco Bizot thuis te laten en te kiezen voor het duo Zoet en Vermeer achter Jasper Cilessen. Met name de uitverkiezing van de PSV-doelman is dubieus te noemen, aangezien de keeper duidelijk niet de beste periode van zijn carrière doormaakt. Dit in tegenstelling tot Bizot, die bijna wekelijks zijn doel weet schoon te houden.

Ook oud AZ’er Wout Weghorst mag eindelijk een keer mee na zijn mooie prestaties bij Wolfsburg, dus wij kunnen als AZ-supporters heerlijk voor de buis blijven zitten de komende weken.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Martijn
Over de schrijver

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van het landelijk toonaangevende In de Hekken. Helpt bedrijven online groeien met 072DESIGN en is eigenaar van PGWEAR Nederland.