Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

Stengs en Boadu blijven AZ trouw

Calvin Stengs en Myron Boadu blijven AZ trouw

Een echte verrassing is het niet, maar Calvin Stengs en Myron Boadu hebben aan VI laten weten dat ze geenszins van plan zijn om AZ tussentijds te verlaten voor een nieuw avontuur.

Door hun goede prestaties in de eerste seizoenshelft werden de twee al richting transfers geschreven en het debuut voor beiden in Oranje zorgt ervoor dat ze hot zijn in heel Europa. Zaakwaarnemer Mino Raiola liet afgelopen week weten dat hij bijna dagelijks wordt benaderd door geïnteresseerde clubs, maar de jongelingen laten vandaag weten dat ze het seizoen in ieder geval af gaan maken in Alkmaar.

‘Met iets speciaals bezig’

Calvin Stengs zegt tegen VI dat hij blijft: ‘Ik maak sowieso hier het seizoen af. Ik weet dat er veel geruchten over mij en Myron de ronde gaan. Maar voor mij is een vertrek in de winterstop geen optie’, aldus Stengs. Myron Boadu sluit zich hier bij aan: ‘Voor mij geldt hetzelfde als voor Calvin. Ook ik maak het seizoen af bij AZ. We zijn hier met z’n allen met iets speciaals bezig en dat willen we doortrekken in de tweede seizoenshelft.’

Dat er na het seizoen iets aan zit te komen is helaas bijna onvermijdelijk, maar gelukkig hebben beide spelers nog een contract tot 2023, dus als ze gaan zal dit ten alle tijden voor de hoofdprijs zijn.

[foto via Pro Shots / Andy Zuidema]

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Martijn
Over de schrijver

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van het landelijk toonaangevende In de Hekken. Helpt bedrijven online groeien met 072DESIGN en is eigenaar van PGWEAR Nederland.
Lees ook...
AZ geeft KV Mechelen een pak slag in Spanje (5-1)

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/azfanpage/public_html/wp-includes/functions.php on line 4552

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/azfanpage/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 111