Elftal en Technische staf

Speler van het Jaar: PSV – AZ (0-1)

AZ speler van het jaar

Na een aantal zeer moeizame potjes stonden de mannen van Pascal Jansen weer op tegen PSV. Er werd voor elke grasspriet gevochten en zeer gedisciplineerd gespeeld en dit leverde wederom een prachtig overwinning in Eindhoven op! Wie was de beste speler aan AZ-zijde?

Speler van het Jaar: PSV - AZ

De percentages waarmee spelers worden beoordeeld zetten we om in punten en deze punten tellen wij t/m de laatste uitwedstrijd van het seizoen op om te kijken wie in jullie ogen de ‘Speler van het Jaar’ is geworden. De puntentelling is als volgt: de man met de meeste stemmen krijgt 5 punten, de nummer twee krijgt er 3 en de nummer drie belonen we met 1 punt. De speler die na de laatste uitwedstrijd van het seizoen de meeste punten heeft zullen wij namens de site belonen met een mooie prijs. De tussenstand in de Speler van het Jaar verkiezing is te zien op deze pagina.

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    0 %