Wedstrijden

Speler van het Jaar: FC Utrecht – AZ (2-2)

AZ speler van het jaar

Na een prachtige start faalde AZ wederom opzichtig toen het op het over de streep trekken van een overwinning aan kwam. De teleurstellende 2-2 en het mislopen van directe plaatsing voor Europa maken de druiven zeer zuur. Wie hield er volgens jullie wel 94 minuten lang stand?

Speler van het Jaar: FC Utrecht - AZ

De percentages waarmee spelers worden beoordeeld zetten we om in punten en deze punten tellen wij t/m de laatste uitwedstrijd van het seizoen op om te kijken wie in jullie ogen de ‘Speler van het Jaar’ is geworden. De puntentelling is als volgt: de man met de meeste stemmen krijgt 5 punten, de nummer twee krijgt er 3 en de nummer drie belonen we met 1 punt. De speler die na de laatste uitwedstrijd van het seizoen de meeste punten heeft zullen wij namens de site belonen met een mooie prijs. De tussenstand in de Speler van het Jaar verkiezing is te zien op deze pagina.

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.
    0 %