Elftal en Technische staf

Speler van het Jaar: AZ – Ajax (2-1)

AZ speler van het jaar

Winnen van Ajax is altijd extra fijn, maar als je als supporter zo mag genieten van een heel elftal absolute winnaars die alles geven, dan kan het gewoon niet beter! Het is bijna oneerlijk om de beste eruit te pikken vandaag, aangezien echt iedereen het maximale aantal punten verdient. Toch vragen we het van jullie…

Speler van het Jaar: AZ - Ajax

De percentages waarmee spelers worden beoordeeld zetten we om in punten en deze punten tellen wij t/m de laatste uitwedstrijd van het seizoen op om te kijken wie in jullie ogen de ‘Speler van het Jaar’ is geworden. De puntentelling is als volgt: de man met de meeste stemmen krijgt 5 punten, de nummer twee krijgt er 3 en de nummer drie belonen we met 1 punt. De speler die na de laatste uitwedstrijd van het seizoen de meeste punten heeft zullen wij namens de site belonen met een mooie prijs. De tussenstand in de Speler van het Jaar verkiezing is te zien op deze pagina.

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.
    0 %