website laten maken in alkmaar
Elftal en Technische staf

Speler van het Jaar: AZ – ADO Den Haag

ADO Den Haag trok een groen-gele muur op tegen AZ en dat maakte een spectaculaire wedstrijd onmogelijk, desalniettemin mogen we niet klagen over de keurige 4-0 overwinning. Wie was volgens jullie de beste speler aan AZ-kant?

Speler van het Jaar: AZ - ADO Den Haag

De percentages waarmee spelers worden beoordeeld zetten we om in punten en deze punten tellen wij t/m de laatste uitwedstrijd van het seizoen op om te kijken wie in jullie ogen de ‘Speler van het Jaar’ is geworden. De puntentelling is als volgt: de man met de meeste stemmen krijgt 5 punten, de nummer twee krijgt er 3 en de nummer drie belonen we met 1 punt. De speler die na de laatste uitwedstrijd van het seizoen de meeste punten heeft zullen wij namens de site belonen met een mooie prijs. De tussenstand in de Speler van het Jaar verkiezing is te zien op deze pagina.

Martijn
Over de schrijver

Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft daarnaast met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby en helpt in het echte leven bedrijven aan goed scorende websites met 072DESIGN. Doet daarnaast ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.
Lees ook...
Clasie: ‘Ik ben blij dat ik in dit team mag voetballen’
webdesign alkmaar
website laten maken in alkmaar