Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

Speler van het Jaar: AZ – ADO Den Haag

ADO Den Haag trok een groen-gele muur op tegen AZ en dat maakte een spectaculaire wedstrijd onmogelijk, desalniettemin mogen we niet klagen over de keurige 4-0 overwinning. Wie was volgens jullie de beste speler aan AZ-kant?

Speler van het Jaar: AZ - ADO Den Haag

De percentages waarmee spelers worden beoordeeld zetten we om in punten en deze punten tellen wij t/m de laatste uitwedstrijd van het seizoen op om te kijken wie in jullie ogen de ‘Speler van het Jaar’ is geworden. De puntentelling is als volgt: de man met de meeste stemmen krijgt 5 punten, de nummer twee krijgt er 3 en de nummer drie belonen we met 1 punt. De speler die na de laatste uitwedstrijd van het seizoen de meeste punten heeft zullen wij namens de site belonen met een mooie prijs. De tussenstand in de Speler van het Jaar verkiezing is te zien op deze pagina.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Martijn
Over de schrijver

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van het landelijk toonaangevende In de Hekken. Helpt bedrijven online groeien met 072DESIGN en is eigenaar van PGWEAR Nederland.
Lees ook...
Foto’s AZ – ADO Den Haag (4-0)