AZ knokte zich terecht langs SC Heerenveen en het elftal liet voor de derde keer op rij zien dat echt willen winnen werkt! Wie was volgens jullie de beste man op het veld tegen de Friezen?

[poll id=”249″]

De percentages waarmee spelers worden beoordeeld zetten we om in punten en deze punten tellen wij t/m de laatste uitwedstrijd van het seizoen op om te kijken wie in jullie ogen de ‘Speler van het Jaar’ is geworden. De puntentelling is als volgt: de man met de meeste stemmen krijgt 5 punten, de nummer twee krijgt er 3 en de nummer drie belonen we met 1 punt. De speler die na de laatste uitwedstrijd van het seizoen de meeste punten heeft zullen wij namens de site belonen met een mooie prijs. De tussenstand in de Speler van het Jaar verkiezing is te zien op deze pagina.

Martijn

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van supportersblog In de Hekken. Is daarnaast druk met webdesign bij 072DESIGN en heeft ook een webshop voor (fanatieke) voetbalsupporters.

6 Replies to “Speler van het Jaar: SC Heerenveen – AZ”

 1. Je ziet hoe goed het voetbalinzicht is bij de stemmers.
  Guus Til met zijn twee intikkertjes is de nummer 1????
  Alireza voor open doel over de bal maaien is de nummer 2?????
  Midtsjo is verre weg de beste man, maar ja we kunnen niet allemaal KENNERS zijn!!!!!

   1. Gefeliciteerd! Jij begrijp het spelletje en de rest kijkt alleen naar doelpuntjes!!!
    Schendelaar op doel en de rest ken je.

  1. Ik ben het met je eens en heb ‘s avonds na de wedstrijd ook op onze laatste aanwinst Midtsjo gestemd. Zoals ie nu speelt met Koopmeiners op het middenveld keigoed!

Comments are closed.