De winnende reeks van AZ zet zich voort! Toegegeven, het was niet zo overtuigend als de laatste weken, maar wie zeurt er over drie punten na een interlandweek. Niemand toch? πŸ˜‰ Wie was volgens jullie als echte kenners de beste bij AZ tegen Roda?

[poll id=”251″]

De percentages waarmee spelers worden beoordeeld zetten we om in punten en deze punten tellen wij t/m de laatste uitwedstrijd van het seizoen op om te kijken wie in jullie ogen de β€˜Speler van het Jaar’ is geworden. De puntentelling is als volgt: de man met de meeste stemmen krijgt 5 punten, de nummer twee krijgt er 3 en de nummer drie belonen we met 1 punt. De speler die na de laatste uitwedstrijd van het seizoen de meeste punten heeft zullen wij namens de site belonen met een mooie prijs. De tussenstand in de Speler van het Jaar verkiezing is te zien op deze pagina.

Martijn

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van supportersblog In de Hekken. Is daarnaast druk met webdesign bij 072DESIGN en heeft ook een webshop voor (fanatieke) voetbalsupporters.

7 Replies to “Speler van het Jaar: Roda JC – AZ”

  1. Bizot keepte een heerlijke wedstrijd en persoonlijk heb ik ook genoten van Pantelis, die jongen begon wat twijfelachtig maar staat nu toch echt heerlijk te verdedigen.

  2. Fredje vrijdag in de spits ongeloofelijk wat Az in deze spits ehh deze speler ziet ook vandaag van de 10 ballen die hij aangespeeld krijgt zijn er 9.6 bal verlies dat weet je op voorhand en daar speelde roda ook op in op deze grote zwakte van AZ

  3. Overeem krijgt veel stemmen…zie ik dat nu goed of bedriegen mijn ogen mij??
    Hij was de stoorzender van het team en werd gelukkig vervangen door Seuntjes.

Comments are closed.