AZ was een paar maatjes te groot voor Willem II, maar maakte het zichzelf (met wat hulp van een dwalende scheidsrechter) ondanks de overwinning nog even lastig. Wie was volgens jullie de allerbeste op het veld?

[poll id=”250″]

De percentages waarmee spelers worden beoordeeld zetten we om in punten en deze punten tellen wij t/m de laatste uitwedstrijd van het seizoen op om te kijken wie in jullie ogen de ‘Speler van het Jaar’ is geworden. De puntentelling is als volgt: de man met de meeste stemmen krijgt 5 punten, de nummer twee krijgt er 3 en de nummer drie belonen we met 1 punt. De speler die na de laatste uitwedstrijd van het seizoen de meeste punten heeft zullen wij namens de site belonen met een mooie prijs. De tussenstand in de Speler van het Jaar verkiezing is te zien op deze pagina.

Martijn

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van supportersblog In de Hekken. Is daarnaast druk met webdesign bij 072DESIGN en heeft ook een webshop voor (fanatieke) voetbalsupporters.

4 Replies to “Speler van het Jaar: AZ – Willem II”

  1. Dat kan maar één speler zijn. Onze ten onrechte van het veld gestuurde topspits en strijder Wout Weghorst!

  2. Mooi te zien dat wout zo in de genade valt bij het publiek.. Vorig seizoen waren vele sceptisch en dit seizoen kan hij haast niet meer stuk.. Word een beetje een ‘altidore verhaal’ langzamerhand. Deze is hem zeker gegund!

Comments are closed.