Tegen Excelsior was het al een uitdaging om een speler van de wedstrijd uit te kiezen, maar AZ krijgt het voor elkaar om het nog moeilijker te maken. Wie hield volgens jullie nog het beste stand vanmiddag tegen Feyenoord?

[poll id=”246″]

De percentages waarmee spelers worden beoordeeld zetten we om in punten en deze punten tellen wij t/m de laatste uitwedstrijd van het seizoen op om te kijken wie in jullie ogen de β€˜Speler van het Jaar’ is geworden. De puntentelling is als volgt: de man met de meeste stemmen krijgt 5 punten, de nummer twee krijgt er 3 en de nummer drie belonen we met 1 punt. De speler die na de laatste uitwedstrijd van het seizoen de meeste punten heeft zullen wij namens de site belonen met een mooie prijs. De tussenstand in de Speler van het Jaar verkiezing is te zien op deze pagina.

Martijn

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van supportersblog In de Hekken. Is daarnaast druk met webdesign bij 072DESIGN en heeft ook een webshop voor (fanatieke) voetbalsupporters.

3 Replies to “Speler van het Jaar: AZ – Feyenoord”

    1. Sorry wijndal viel echt door de mand. Bij de 2e goal stapt hij niet uit en bij de 4e goal vergeet hij even met berghuis mee te lopen

Comments are closed.