AZ won volledig terecht met 3-0 van FC Utrecht. Er werd door iedereen om elke centimeter gras gevochten en zodoende zagen wij genoeg uitblinkers vandaag. Wie was volgens jullie de beste man op het veld?

[poll id=”248″]

De percentages waarmee spelers worden beoordeeld zetten we om in punten en deze punten tellen wij t/m de laatste uitwedstrijd van het seizoen op om te kijken wie in jullie ogen de ‘Speler van het Jaar’ is geworden. De puntentelling is als volgt: de man met de meeste stemmen krijgt 5 punten, de nummer twee krijgt er 3 en de nummer drie belonen we met 1 punt. De speler die na de laatste uitwedstrijd van het seizoen de meeste punten heeft zullen wij namens de site belonen met een mooie prijs. De tussenstand in de Speler van het Jaar verkiezing is te zien op deze pagina.

Martijn

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van supportersblog In de Hekken. Is daarnaast druk met webdesign bij 072DESIGN en heeft ook een webshop voor (fanatieke) voetbalsupporters.

6 Replies to “Speler van het Jaar: AZ – FC Utrecht”

  1. Alireza ,Teun en Joris, maar het was vooral ook een teamprestatie.
    Klein minpuntje, weer niet snel doorgedrukt na de 1-0, brak ons dit keer gelukkig eens niet op.
    Utrecht deed het niet goed, maar dat lag ook aan AZ.
    Complimentje (jaja) dit keer voor Brom, dat hij Koopmeiners opstelde.

  2. Ik heb voor Hatzidiakos gekozen stond als een echte kerel zijn mannetje samen met Wuytens daarbij met een defensieve koopmeijners op het middenveld misschien wel een hele goede combi. Op naar volgende wedstrijd wil meer zien van deze gasten

    1. Zag hatzidiakos op snelheid achterin dingen oplossen. iets wat ik al een tijdje gemist heb bij AZ. Ook noemt niemand Bizot, maar die jongen heeft toch ook minimaal 2 mooie reddingen verricht.

Comments are closed.