Een ongelukkig begin en een tegenstander die daarna zeventien bussen parkeerde rond de eigen zestien meter zorgden voor een teleurstellende 0-2 nederlaag tegen Excelsior. Wie was in jullie ogen de beste speler aan AZ-kant?

[poll id=”245″]

De percentages waarmee spelers worden beoordeeld zetten we om in punten en deze punten tellen wij t/m de laatste uitwedstrijd van het seizoen op om te kijken wie in jullie ogen de β€˜Speler van het Jaar’ is geworden. De puntentelling is als volgt: de man met de meeste stemmen krijgt 5 punten, de nummer twee krijgt er 3 en de nummer drie belonen we met 1 punt. De speler die na de laatste uitwedstrijd van het seizoen de meeste punten heeft zullen wij namens de site belonen met een mooie prijs. De tussenstand in de Speler van het Jaar verkiezing is te zien op deze pagina.

Martijn

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van supportersblog In de Hekken. Is daarnaast druk met webdesign bij 072DESIGN en heeft ook een webshop voor (fanatieke) voetbalsupporters.

7 Replies to “Speler van het Jaar: AZ – Excelsior”

 1. Na zo een wanprestatie mag je deze editie wel schrappen.
  Deze jongens die niets leren uit het verleden verdienen geen cijfer boven de nul.
  Wat een stelletje ezels deze groep.
  We gaan het de volgende keer beter doen volgens de ezels.

 2. Ik schrok van onze keeper die bij bijna 0-3 op de doellijn bleef staan bij een voorzet en gelukkig een verdediger de bal uit het doel schoot.
  Hij doet het maar matig (denk aan PSV uit)

  1. Zo slecht is hij niet, az moet gewoon veel scherper starten dan krijgen ze ook geen strafschoppen tegen. Tegen Den haag redt hij je, door een prima save binnen 15 minuten en tegen psv zag het er niet al te best uit maar als je zo de deur openzet en er komen constant psv ers op je af vraag je je toch af waar de verdedigers waren om hem te helpen.

Comments are closed.