Elftal en Technische staf

Speler van het Jaar: AZ – ADO Den Haag

Martijn Benjamin
Geschreven door Martijn Benjamin

AZ was zo frivool dat het publiek in het AFAS-stadion er een beetje stil van werd… Wij zagen genoeg uitblinkers gisteren, maar wie was de allerbeste aan AZ-kant?

Speler van het Jaar: AZ - ADO Den Haag

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

De percentages waarmee spelers worden beoordeeld zetten we om in punten en deze punten tellen wij t/m de laatste uitwedstrijd van het seizoen op om te kijken wie in jullie ogen de ‘Speler van het Jaar’ is geworden. De puntentelling is als volgt: de man met de meeste stemmen krijgt 5 punten, de nummer twee krijgt er 3 en de nummer drie belonen we met 1 punt. De speler die na de laatste uitwedstrijd van het seizoen de meeste punten heeft zullen wij namens de site belonen met een mooie prijs. De tussenstand in de Speler van het Jaar verkiezing is te zien op deze pagina.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Over de schrijver

Martijn Benjamin

Martijn Benjamin

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van voetbalcultweblog In de Hekken. Is daarnaast druk met webdesign bij 072DESIGN en heeft ook een webshop voor (fanatieke) voetbalsupporters.