Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

Spartak Moskou nadrukkelijk in beeld voor Guus Til

Guus Til nadrukkelijk in de belangstelling van Spartak Moskou

Vanmorgen pakte het AD uit met het nieuws dat Guus Til in de nadrukkelijke belangstelling staat van de Russische grootmacht Spartak Moskou. De Telegraaf weet hier achteraan te melden dat de Russen al een bod hebben gedaan en dat Til zelf ook graag wil vertrekken uit Alkmaar.

Doorschakelen na nee Pereiro

Vorige week leek Gaston Pereiro van PSV op weg naar Spartak, maar die transfer ketste op het laatste moment af. Dit zou volgens het AD de reden zijn dat de Russen zijn doorgeschakeld naar Guus Til, die al heel lang op de scoutingslijstjes staat in Moskou. Omdat Til in Alkmaar nog een contract heeft tot 2023 zal Spartak diep in de buidel moeten tasten voor de aanvoerder van AZ.

Til heeft zinnen gezet op transfer

Volgens De Telegraaf wil de middenvelder zelf heel graag naar Spartak, waar een contract voor vier jaar zou klaarliggen. De krant meent te weten dat Til zich in Moskou heel snel financieel onafhankelijk kan spelen en maakte een vergelijking met het salaris dat Quincy Promes bij Spartak toucheerde (5 miljoen bruto per jaar).

Na de wedstrijden tegen Häcken zou er koortsachtig overleg zijn gevoerd tussen de zaakwaarnemers van Til en de AZ-directie, waarbij de zaakwaarnemers zouden hebben aangedrongen op medewerking van de club. De club heeft daarop aangegeven dat de Russen met meer moeten komen om de Alkmaarders te kunnen verleiden en dat lijkt gezien het bewust getekende contract tot 2023 een logische opstelling.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Martijn
Over de schrijver

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van het landelijk toonaangevende In de Hekken. Maakt websites die werken bij 072DESIGN en is eigenaar van PGWEAR Nederland.