Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

‘Spartak en Zenit bereiden bod voor op Til’

Guus Til ligt goed in de Russische markt. Volgens de Telegraaf bereiden zowel Spartak Moskou als Zenit St. Peterburg een bod voor op de aanvoerder van AZ. De Russen zullen echter wel diep in de buidel moeten tasten voor de enkelvoudig international, die eerder dit seizoen zijn contract verlengde tot medio 2023. Til is na een matige eerste seizoenshelft steeds beter gaan voetballen en staat inmiddels op elf goals en vijf assists dit seizoen. De captain is daarmee topscorer van zijn ploeg.

Zenit en Spartak zijn overigens niet de enige ploegen die Til volgen. Volgens de ochtendkrant zijn er ook andere buitenlandse clubs die de verrichtingen van de geboren Zambiaan nauwgezet volgen. Hoe de middenvelder zelf tegen een transfer aankijkt is op dit moment niet duidelijk. AZ zit komend seizoen wel ruim in de middenvelders, zeker omdat Vejinovic na de zomer ook terugkeert in Alkmaar. Of Max Huiberts een verkoop van zijn aanvoerder ziet zitten is echter de vraag.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com