website laten maken in alkmaar
Wandelgangen

‘Spaanse subtop jaagt op Marco Bizot’

Marco Bizot staat in de belangstelling van de spaanse subtop

Volgens het Spaanse Mundo Deportivo staat Marco Bizot in de belangstelling van maar liefst drie clubs uit de Primera Division. Zowel Valencia, Sevilla en Celta de Vigo zouden azen op de diensten van de Alkmaarse sluitpost.

Mundo Deportivo weet te melden dat alle clubs ‘meer dan geïnteresseerd’ zijn in Bizot. De derde doelman van Oranje die zijn contract bij AZ in februari met een jaar verlengde tot 2022 heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij nog wel eens een poging wil wagen over de grens.

Sinds zijn komst bij AZ ontwikkelde de keeper zich tot een meer dan betrouwbare sluitpost en schopte het met zijn vele ‘clean sheets’ zelfs tot Oranje en nog belangrijker, tot publiekslieveling in Alkmaar.

 

Martijn
Over de schrijver

Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft daarnaast met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby en helpt in het echte leven bedrijven aan goed scorende websites met 072DESIGN. Doet daarnaast ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.
webdesign alkmaar
website laten maken in alkmaar