AZ Jeugd

Soulyman Allouch vertrekt naar VVV Venlo

Soulyman Allouch maakt per direct een overstap naar VVV Venlo. De aanvaller maakt meteen een definitieve overstap vanuit Alkmaar.

Allouch stond nog tot medio 2024 onder contract bij AZ en hij speelde zijn wedstrijden bij Jong AZ. De Amsterdammers was sinds 2017 actief bij AZ en kwam daarvoor uit voor o.a. FC Amsterdam en de jeugdopleiding van Ajax. Bij Jong AZ speelde hij 58 wedstrijden waarin hij zes keer scoorde en acht assists gaf (waarvan bijna alles tijdens dit seizoen).

Opvallende move van Allouch

De move van Soulyman Allouch is best opvallend te noemen. Hij viel dit seizoen met regelmaat op bij Jong AZ en werd in oktober zelfs nog verkozen tot Beste Talent van de Eerste Periode. VVV Venlo doet dus wederom goede zaken in Alkmaar, nadat het eerder al Robin Lathouwers, Sem Dirks en Richard Sedláček aantrok.

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan professionele websites met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    0 %