Wedden op voetbal

Wedstrijden

Slot rekent op inzetbaarheid Vlaar en Wuytens tegen Antwerp

Vanavond neemt AZ het ‘thuis’ in de laatste voorronde van de Europa League op tegen Royal Antwerp. Voorafgaand aan dit duel ging Arne Slot in op de tegenstander, de speellocatie en de fitheid van Vlaar en Wuytens.

Royal Antwerp
Slot is op zijn hoede voor de tegenstander van vanavond: “Antwerp is een ervaren ploeg met jongens die hun sporen hebben verdiend in het Europese voetbal, denk aan Sinan Bolat, Dieumerci Mbokani en Lior Refaelov. Het is een vechtmachine, die keihard werkt om tegengoals te voorkomen.”
Antwerp bereikte de play-offs van de Europa League door af te rekenen met Viktoria Plzen. Diep in de verlenging wist Mbokani de beslissende 1-2 binnen te tikken voor de Belgen. ‘The Great Old’ wist afgelopen weekend wederom te winnen. Er werd met 2-0 afgerekend met Sint Truiden, waardoor zij na vier speelrondes de vierde plaats bezetten in de Belgische Pro League.

Vlaar en Wuytens
Verder verwacht Slot dat hij centraal achterin weer kan beschikken over Vlaar en Wuytens: “Stijn en Ron hebben dinsdag en woensdag weer meegetraind. We moeten bekijken hoe dat gaat en welke reactie daarop volgt. Maar ik heb bij beiden goede hoop dat ze inzetbaar zijn. Dat zal de training uitwijzen.”

De Grolsch Veste
Naar aanleiding van het deels ingestorte dak op 10 augustus wijkt AZ ditmaal uit naar Enschede, waar De Grolsch Veste van FC Twente het decor zal vormen van de wedstrijd. Slot is prima te spreken over de locatie: “We hebben hier met AZ al veel vaker gespeeld. Het veld ligt er goed bij, dus wat dat betreft zijn het prima omstandigheden.” Dinsdagmiddag werd bekend dat het duel op last van de gemeente Enschede zonder uitpubliek afgewerkt zal worden.

Live volgen
AZ – Royal Antwerp begint vanavond om 20:30 en is live te volgen via een livestream op KIJK.nl. De Serviër Jovanovic is aangesteld als arbiter voor dit heenduel in de play-offs van de Europa League.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Peter Rus
Over de schrijver

Van jongs af aan supporter van AZ. Momenteel volg ik de opleiding Creative Business, waar ik veel leer op het gebied van media. Bij AZFanpage wil ik mijn passie voor het spelletje overbrengen naar de lezer.