Elftal en Technische staf

Sem Westerveld verlengt en sluit aan bij eerste selectie

Sem Westerveld heeft zijn contract bij AZ verlengd tot medio 2026. De talentvolle doelman zal bovendien vast deel uit gaan maken van de A-selectie. Afgelopen seizoen kwam de zoon van voormalig international Sander Westerveld tot zeventien wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie namens Jong AZ.

Sem Westerveld heeft zijn contract bij AZ verlengd tot medio 2026. De talentvolle doelman zal bovendien vast deel uit gaan maken van de A-selectie. Afgelopen seizoen kwam de zoon van voormalig international Sander Westerveld tot zeventien wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie namens Jong AZ.

De goalie maakte ook naam in de UEFA Youth League door zijn ploeg tweemaal de overwinning te bezorgen in een strafschoppenreeks. ‘Het is allemaal heel snel gegaan met natuurlijk de Youth League. Door omstandigheden ben ik bij het eerste gaan trainen en daar ook gebleven. Ik ben dus ontzettend blij dat ik mijn contract heb verlengd’, reageert de doelman op de digitale kanalen van de club.

Foto: Pro Shots | Toon Dompeling

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com
    0 %