seizoenkaarten ben side worden goedkoper
18-03-2018: Voetbal: AZ v FC Groningen: Alkmaar (L-R) Eredivisie 2017-2018
Supporterszaken

Seizoenkaarten Ben-Side goedkoper voor jongeren

AZ doet op het veld het nodige aan klantenbinding dit seizoen en gaat dit aankomend seizoen ook voor de jongeren op de tribunes doen. Jongeren tussen de 19 en 24 jaar gaan 200 euro voor 17 wedstrijden betalen (nu 250) en jongeren t/m 18 jaar kunnen er volgend jaar voor slechts 150 euro een gekkenhuis van maken op de tribune.

De prijsverlagingen stonden al jaren op de hoog op de agenda bij Victoria Alkmaar en AZ geeft dus nu gehoor aan die wens. Het doel van de verlaging is duidelijk, de staande Ben-Side is tot nu toe alleen bij vlagen een echt succes te noemen en dat moet structureel beter. AZ heeft de drempel verlaagd en het is nu aan jullie om er een volgende klap op te geven! Neem een seizoenkaart, haal je maten over en zet die tribunes elke twee weken in vuur en vlam!

Meer officiële informatie over het verlangen en aanvragen van seizoenkaarten volgt in april via AZ.

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    Ook interessant