Wedden op voetbal

Overig nieuws

Seizoen zit erop: Geen betaald voetbal tot 1 september

Het eredivisie seizoen zit erop, dat meldt Mark Rutte zojuist. ‘Tot 1 september zal er geen betaald voetbal zijn’, was de premier duidelijk. Dat betekent dat AZ en Jong AZ niet meer in actie zullen komen deze jaargang. Wat dat betekent voor de toewijzing van de Europese plekken zal nog moeten blijken.

AZ staat op dit moment op doelsaldo tweede. Bij een eindklassering betekent dat normaal gesproken dat de Alkmaarders de voorronde van de Champions League ingaan. De ploeg van Slot staat echter in punten gelijk met Ajax, maar wist wel twee keer te winnen van de Amsterdammers. De vraag is dus wat er gaat gebeuren met de plek die recht geeft op directe deelname aan de Champions League. Telegraaf journalist Valentijn Driessen gaf eerder deze week aan dat een speciale commissie daar een beslissing over moeten nemen.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com