Wedden op voetbal

Wedstrijden

Samenvatting + reacties FC Astana – AZ

AZ won gisteren wederom met dikke cijfers van FC Astana en is daarmee hard op weg naar overwintering in Europa! Een gelijkspel in de thuiswedstrijd tegen Partizan Belgrado zou al voldoende zijn en dat is een puike prestatie van het keurkorps van Arne Slot. Na een eerste helft die wat moeizaam was, kwam de machine in Kazakhstan na rust echt goed op stoom en dat leverde een meer dan uitstekende 0-5 op. Bekijk hieronder de samenvatting en de reacties van de hoofdrolspelers.

Samenvatting FC Astana – AZ

Reactie Arne Slot

Reactie Myron Boadu

Reactie Oussama Idrissi

Lees ook ons wedstrijdverslag. De diepte in en verder napraten over deze wedstrijd kan ook via ons forumRegistreer je vandaag of log in (als je al een account hebt) en discussieer direct mee!

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Martijn
Over de schrijver

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van het landelijk toonaangevende In de Hekken. Helpt bedrijven online groeien met 072DESIGN en is eigenaar van PGWEAR Nederland.