website laten maken in alkmaar
Samenvattingen

Samenvatting + reacties AZ – VVV Venlo

AZ won gisteren van VVV Venlo, maar had de nodige moeite om de geel-zwarte muur te slechten. Gelukkig brak Yukinari Sugawara de pot open met een heerlijke knal in de verre hoek en deed hij net als Jordy Clasie mee alsof hij altijd meespeelt in het eerste elftal. Omdat PSV wederom punten liet liggen is de tweede plaats nu zeer stevig in Alkmaarse handen. Wij hebben de samenvatting en de reacties van de hoofdrolspelers weer op een rijtje gezet voor jullie.

Samenvatting AZ – VVV Venlo

Reactie Arne Slot

Reactie Jordy Clasie

Lees ook ons wedstrijdverslag,bekijk ons fotoverslag en lees het interview met Stijn Wuytens. De diepte in en verder napraten over deze wedstrijd kan ook via ons forumRegistreer je vandaag of log in (als je al een account hebt) en discussieer direct mee!

Martijn
Over de schrijver

Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft daarnaast met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby en helpt in het echte leven bedrijven aan goed scorende websites met 072DESIGN. Doet daarnaast ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.
Lees ook...
Wuytens: ‘Dat is het belangrijkste’
webdesign alkmaar
website laten maken in alkmaar