Wedden op voetbal

Wedstrijden

Samenvatting + reacties AZ – VVV Venlo

AZ won gisteren van VVV Venlo, maar had de nodige moeite om de geel-zwarte muur te slechten. Gelukkig brak Yukinari Sugawara de pot open met een heerlijke knal in de verre hoek en deed hij net als Jordy Clasie mee alsof hij altijd meespeelt in het eerste elftal. Omdat PSV wederom punten liet liggen is de tweede plaats nu zeer stevig in Alkmaarse handen. Wij hebben de samenvatting en de reacties van de hoofdrolspelers weer op een rijtje gezet voor jullie.

Samenvatting AZ – VVV Venlo

Reactie Arne Slot

Reactie Jordy Clasie

Lees ook ons wedstrijdverslag,bekijk ons fotoverslag en lees het interview met Stijn Wuytens. De diepte in en verder napraten over deze wedstrijd kan ook via ons forumRegistreer je vandaag of log in (als je al een account hebt) en discussieer direct mee!

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Martijn
Over de schrijver

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van het landelijk toonaangevende In de Hekken. Helpt bedrijven online groeien met 072DESIGN en is eigenaar van PGWEAR Nederland.
Lees ook...
Foto’s AZ – VVV Venlo (1-0)