Wedden op voetbal

Wedstrijden

Samenvatting + reacties AZ – Partizan Belgrado

Het voetbal was voor het eerst in maanden echt slecht te noemen, maar wie zich daar nog druk om maakt na de miraculeuze ontsnapping aan de hand van Ferdy Druijf is simpelweg een enorme zure. De ontlading bij de 2-2 is waar je voor leeft als supporter en daarom gaan we hieronder nog even nagenieten van wederom een memorable avond Europa League!

Samenvatting AZ – Partizan Belgrado

Reactie superheld Ferdy Druijf

 

Reactie Arne Slot

Reactie Teun Koopmeiners

Lees ook ons wedstrijdverslag  ,bekijk ons fotoverslag en lees de interviews met Jonas Svensson en Ferdy Druijf. De diepte in en verder napraten over deze wedstrijd kan ook via ons forumRegistreer je vandaag of log in (als je al een account hebt) en discussieer direct mee!

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Martijn
Over de schrijver

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van het landelijk toonaangevende In de Hekken. Helpt bedrijven online groeien met 072DESIGN en is eigenaar van PGWEAR Nederland.
Lees ook...
Druijf: ‘Bizarre avond, het leek gewoon klaar’