Wedden op voetbal

Wedstrijden

Samenvatting + reacties AZ – Groene Ster

AZ won zoals verwacht vrij eenvoudig van de amateurs van Groene Ster, maar een echte show werd het niet. Is niet erg natuurlijk, het belangrijkste is gewoon doorgaan. Daarnaast hield Marco Bizot wederom de nul en als dat zaterdag tegen Sparta weer lukt dan pakt de keeper het record uit 1971 af van Heinz Stuy (Ajax) met wie hij gisteren op gelijke hoogte kwam. Wij hebben de samenvatting en reacties (ook van Bizot) even op een rijtje gezet voor jullie, met uiteraard ook nog wat aandacht voor debutant Mohamed Taabouni!

Samenvatting AZ – Groene Ster

Reactie Arne Slot

Reactie Marco Bizot

Reactie Mohamed Taabouni

Lees ook ons wedstrijdverslag en bekijk de foto’s. en lees het interview met Thomas Ouwejan. De diepte in en verder napraten over deze wedstrijd kan ook via ons forumRegistreer je vandaag of log in (als je al een account hebt) en discussieer direct mee!

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Martijn
Over de schrijver

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van het landelijk toonaangevende In de Hekken. Helpt bedrijven online groeien met 072DESIGN en is eigenaar van PGWEAR Nederland.
Lees ook...
Foto’s AZ – Groene Ster (3-0, beker)