Elftal en Technische staf

‘Salariseisen Owen Wijndal te gortig voor Ajax’

Salariseisen Wijndal te gortig voor Ajax

Goed nieuws vanuit Amsterdam, Ajax zou de salariseisen van Owen Wijndal te gortig vinden waardoor een transfer naar Amsterdam op losse schroeven staat.

Zoals bekend zitten de Amsterdammers al een tijdje achter Wijndal aan en zagen ze een grote kans om hem binnen te kunnen halen voor een gelimiteerde transfersom van 10 miljoen euro. Dat bedrag is althans het bedrag dat De Telegraaf noemt, maar hier en daar ook wel wordt betwist.

Het technische kader van Ajax zou Wijndal graag binnenhalen, maar bij de directie zijn ze van mening dat de salariseisen te hoog zijn. Misschien (en dan speculeren we een beetje) heeft Owen Wijndal ook de nodige aanbiedingen uit het buitenland waardoor hij weet wat hij elders (buiten Nederland) kan verdienen en gebruikt hij deze kennis om te onderhandelen met de Nederlandse landskampioen.

Wijndal heeft met AZ goede afspraken gemaakt over een vervolgstap van de aanvoerder en zal dan ook niet dwars gaan liggen. Bovendien heeft de club met zowel Milos Kerkez en Mees de Wit al geanticipeerd op een vertrek. Wij hopen van harte dat deze transfer niet lukt en Wijndal een mooie stap naar de Premier League of Serie A gaat maken.

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.
    0 %