Supporterszaken

Safe standing populair: AZ komt met wachtlijst!

Seizoenkaarthouders hebben een mail van AZ ontvangen over de Safe Standing plekken op de Ben-Side waarin je kunt aangeven dat je hier ook graag zou willen staan. Dit omdat de tribune dermate populair is dat het nu af en toe te druk is door een gebrek aan staanplaatsen.

Populair en vaak te vol

Deze vakken zijn dermate populair dat mensen zonder kaarten voor deze vakken er toch gaan staan en dat kan volgens de club gevaarlijke situaties en onderlinge frustraties opleveren. De club vraagt supporters zonder kaarten voor deze tribune alleen plaats te nemen op plekken waarvoor je een kaartje hebt gekocht.

Alleen nog toegang met kaarten voor W en X1

AZ zal maatregelen nemen op vakken W en X1 zodat de club meer controle heeft op deze plaatsen. Heb je geen kaart voor W of X1 dan zal je worden weggestuurd.

Aanmelden voor safe standing tot 10 april (!)

AZ heeft vanwege de populariteit (die de sfeer echt ten goede komt!) besloten om een wachtlijst voor de vakken in te stellen. Alle supporters die nog geen safe-standing kaarten hebben kunnen zich t/m 10 april aanmelden voor de wachtlijst via de link in de mail die je als SCC-houder hebt ontvangen.

Daarnaast lijkt het ons ook zo dat als je interesse hebt, maar deze mail niet ontvangen kan je ook naar deze link gaan om je interesse kenbaar te maken

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan professionele websites met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    0 %