Bestel nu ons 8-1-9: van Alkmaar de Victorie! t-shirt (op=op)

Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

Ron Vlaar verlengt contract bij AZ

Ron Vlaar verlengt zijn contract bij AZ

We gingen er eigenlijk al vanuit dat het rond was, maar vandaag maakt AZ officieel bekend dat Ron Vlaar een nieuw 1-jarig contract tekent bij de Alkmaarders, de oude verbintenis zou op 30 juni aflopen. Hiermee mogen we als AZ-supporters nog een jaar genieten van de onverzettelijkheid van de 34-jarige verdediger die vorig seizoen met grote regelmaat tot de uitblinkers behoorde.

Vlaar begon zijn carrière bij AZ in 2004, maar vertrok in 2006 naar Feyenoord en in zette daarna nog de mooie stap naar Aston Villa. Vlaar keerde in 2015 terug bij zijn jeugdliefde en speelde afgelopen seizoen maar liefst 34 wedstrijden bij AZ.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Martijn
Over de schrijver

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van het landelijk toonaangevende In de Hekken. Maakt samen met zijn team websites bij 072DESIGN , is eigenaar van PGWEAR Nederland en zit tegenwoordig ook in hele mooie voetbalreizen!