Bestel nu ons 8-1-9: van Alkmaar de Victorie! t-shirt (op=op)

Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

Roda JC vangt bot op Mühren en Hupperts

Roda JC heeft bij AZ een tevergeefse poging gewaagd om Robert Mühren en Guus Hupperts te huren. AZ wil de eerste niet laten gaan, terwijl de tweede volgens diverse media komend halfjaar verhuurd wordt aan Willem II. Technisch directeur Ton Caanen van Roda JC meldde de mislukte pogingen zondag in het tv-programma De tafel van Kees op Fox. De reden voor het afketsen van de overgang zei hij niet.

AZ-trainer John van den Brom gaf zaterdag na afloop van de gewonnen uitwedstrijd tegen Roda JC aan dat een Nederlandse club zich heeft gemeld voor Hupperts, maar hij wilde nog niet zeggen welke club dat was. Wel zei dat hij Hupperts mag vertrekken bij AZ. De 23-jarige Heerlenaar heeft bij AZ nog niet kunnen overtuigen sinds hij anderhalf jaar geleden overkwam van Roda, dat hem dus graag terug had willen halen.

Mühren gaf in december tegen RTV-NH aan dat hij ontevreden is over zijn rol bij AZ, maar de club wil de reservespits niet laten gaan. “Ik ben 26 en moet aan mezelf denken”, zei hij destijds. “Ik kan het alleen maar laten zien als ik speel. Hoe het nu verder gaat? Dat moet je aan de trainer vragen.”

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

R.R
Over de schrijver

City of Dreams! Groundhopper, heerlijk om in andere stadions te komen (nationaal, internationaal).

14 Comments

Comments are closed.
    • Avatar
  • Avatar
  • Avatar
    • Avatar
  • Avatar