Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

Rochet raakt rugnummer 1 kwijt aan Bizot

Sergio Rochet kreeg onlangs van de clubleiding te horen dat in Alkmaar geen toekomst meer voor hem is weggelegd. De Uruguayaanse sluitpost kon de verwachtingen in de kaasstad niet waarmaken en lijkt na drie seizoenen op weg naar de uitgang. Dat is nog maar eens bevestigd bij het indelen van de rugnummers voor de voorbereiding.

Rochet raakt, naast zijn basisplaats, namelijk ook het onder keepers felbegeerde rugnummer 1 kwijt, dat hij nu moet afstaan aan nieuwkomer Marco Bizot. Gemakshalve neemt Rochet op zijn beurt weer het nummer over van de naar Engeland teruggekeerde Tim Krul. De Hagenees werd de voorbije vier maanden gehuurd van Newcastle United.

Optie

In de zomer van 2016 nam AZ nog het besluit de optie in het op dat moment aflopende contract van Rochet te lichten. Er werd zelfs een extra jaar aan vastgeplakt. Dit omdat de technische staf en directie tevreden waren over de ontwikkeling van de 24-jarige goalie, die in 2014 uit zijn vaderland overkwam van Danubio FC. Bij AZ kwam Rochet tot 72 duels in de hoofdmacht, verdeeld over Eredivisie, KNVB Beker en Europa League-voetbal. Een eerste opwachting in het nationale elftal van Uruguay blijft nog uit.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Brian Wijker
Over de schrijver

Sinds de zomer van 2014 werkzaam voor deze website. Is vaak te vinden op de perstribune bij thuis- en uitwedstrijden van AZ. Brian is ook redacteur bij In de Hekken en werkt als Freelancer bij het Noordhollands Dagblad. Volg Brian op twitter: @BrianWijker

7 Comments

Comments are closed.
  • Avatar
  • Avatar
    • Avatar
  • Avatar
  • Avatar