Elftal en Technische staf

Robin Lathouwers vertrekt naar VVV Venlo

Robin Lathouwers vertrekt naar VVV Venlo

Robin Lathouwers vertrekt bij AZ, de rechtsback tekende een contract bij VVV Venlo. Hij tekende in Limburg een contract tot medio 2025 (met optie voor nog een jaar).

Sinds 2011 bij AZ

Robin Lathouwers kwam in 2011 over van amateurclub RAP en maakte sindsdien deel uit van de jeugdopleiding van de Alkmaarders. De 22-jarige Hoofddorper speelde zijn wedstrijden bij Jong AZ en had geen perspectief op een plek bij het eerste. Hij speelde 56 wedstrijden voor Jong AZ. Zijn contract in Alkmaar liep nog door tot deze zomer.

Mooie volgende stap

Op de website van VVV Venlo laat Lathouwers weten dat hij blij is met de volgende stap in zijn loopbaan: “De club ziet in mij een back voor de toekomst en dat geeft me veel vertrouwen”, licht Lathouwers zijn transfer toe. “Daarnaast ken ik Sem Dirks en Richard Sedláček al vanuit hun tijd bij AZ en zij hebben me goede verhalen over de club verteld. Ik kan dan ook niet wachten om hier aan de slag te gaan en te strijden voor promotie naar de Eredivisie.”

Wij wensen Robin veel succes met deze mooie stap, wie weet tot volgend seizoen!

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    0 %