‘Rienstra wijst PAOK af en blijft mogelijk in eredivisie’

Marius Wiegman
Geschreven door Marius Wiegman

Ben Rienstra heeft een streep gezet door een mogelijke transfer naar PAOK Saloniki. De 27-jarige middenvelder wordt binnenkort vader en heeft om die reden een streep gezet door het Griekse avontuur. Ook interesse van Rosenborg is om die reden afgewimpeld meldt het Brabants Dagblad. Het Tilburgse Willem II heeft ook interesse in de overbodige controleur, die ook schermt met belangstelling uit Engeland en Duitsland.

Overbodig

Medio 2015 kwam Rienstra naar Alkmaar na succesvolle periodes bij Heracles en PEC Zwolle. Ondanks dat de Alkmaarder lange basisspeler was heeft hij zijn topvorm in zijn geboortestad nooit echt weten aan te tikken. Halverwege het afgelopen seizoen raakte hij zijn basisplaats dan ook kwijt en kwam nauwelijks meer in het stuk voor. Enkele weken geleden maakte AZ kenbaar dat de middenvelder dit seizoen in principe overbodig is en dat de club mee zal werken aan een transfer. Binnen enkele weken hoopt Rienstra een beslissing te nemen over zijn sportieve toekomst.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Over de schrijver

Marius Wiegman

Marius Wiegman

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com