Ben Rienstra heeft een streep gezet door een mogelijke transfer naar PAOK Saloniki. De 27-jarige middenvelder wordt binnenkort vader en heeft om die reden een streep gezet door het Griekse avontuur. Ook interesse van Rosenborg is om die reden afgewimpeld meldt het Brabants Dagblad. Het Tilburgse Willem II heeft ook interesse in de overbodige controleur, die ook schermt met belangstelling uit Engeland en Duitsland.

Overbodig

Medio 2015 kwam Rienstra naar Alkmaar na succesvolle periodes bij Heracles en PEC Zwolle. Ondanks dat de Alkmaarder lange basisspeler was heeft hij zijn topvorm in zijn geboortestad nooit echt weten aan te tikken. Halverwege het afgelopen seizoen raakte hij zijn basisplaats dan ook kwijt en kwam nauwelijks meer in het stuk voor. Enkele weken geleden maakte AZ kenbaar dat de middenvelder dit seizoen in principe overbodig is en dat de club mee zal werken aan een transfer. Binnen enkele weken hoopt Rienstra een beslissing te nemen over zijn sportieve toekomst.

Marius Wiegman

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com

14 Replies to “‘Rienstra wijst PAOK af en blijft mogelijk in eredivisie’”

 1. Rosenborg en PAOK afwijzen om bij clubjes als Willem 2 of Heracles te ballen… Rienstra is niet alleen voetbaltactisch dom….

  1. Brom krijgt ze toch niet aan het voetballen.
   Rienstra, Bel Hasani, Dos Santos, spelers met potentie maar de trainer krijgt het er niet uit.

    1. Stengs moet zich nog bewijzen, of heeft hij dat al met twee wedstrijden..?
     Joris had het daarvoor al, hij heeft helemaal niets aan Brom te danken.

 2. Nu raken we hem helemaal niet meer kwijt maar hij strijkt wel zijn riante salaris op door op de bank of tribune te zitten. Maar ook naar komst van Trompso kunnen we nu wel fluiten! Jammer!

 3. Heb je al één aankoop van acceptabel niveau kunnen halen Max?
  Of verdom je het gewoon?
  Ik vrees met grote vrees dat het laatste het geval is…

    1. Helemáál met je eens want hij heeft totaal geen respect voor mensen die Bex.

 4. Niveau Willem II moet hij wel aankunnen. Keuze is ook ingegeven door zijn huiselijke omstandigheden, niet onbelangrijk.
  Als hij vertrekt komen er financiën vrij voor onze Noor vermoed ik.

 5. Nou er komt echt niemand meer bij anders was het al lang rond geweest met die Noor. Max houdt zoals gebruikelijk de hand op de knip. Tenzij……..Weghorst naar Fulham vertrekt dan wordt Janssen van Tottenham gehuurd voorzie ik.

 6. Ik hoop voor Ben dat hij gelukkig is. Blijft toch een hele goede speler en een goede gozer. Dat het er afgelopen seizoen niet uit kwam dat lag echt niet alleen aan hem. Ik gun hem het beste, wat dat ook mag zijn.

Comments are closed.