Myron Boadu heeft een terugslag gehad in zijn revalidatie. De 16-jarige aanvaller was juist weer bijna hersteld van een knieblessure die hij opliep in mei. Na een operatie, en maandenlange revalidatie, was het supertalent vorige week juist weer aangesloten bij de groepstraining. Daarbij raakte hij opnieuw geblesseerd meldt het NHD. Boadu is inmiddels opnieuw geopereerd maar zal dit keer naar verwachting niet zolang aan de kant hoeven te staan.

Trainingskamp

De technische staf hoopt dat de aanvaller in januari gewoon mee kan op trainingskamp. De Amsterdammer signeerde in juni een contract dat hem tot 2020 in Alkmaar bindt. De aanvaller staat bekend als één van de grootste talenten uit de jeugdopleiding en men kijkt dan ook vol verwachting uit naar het debuut van de jongeling.

Marius Wiegman

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com