Retteketet Podcast

Retteketet podcast: ‘Stengs moet ook een keer boos worden op zichzelf’

Luister Retteketet Podcast aflevering 4

In de Retteketet podcast bespreken clubicoon Barry van Galen en AZ-watcher Simon Zwartkruis wekelijks het wel en wee rond de club. Deze week bespreken ze de overwinning op Vitesse en het gelijkspel tegen FC Utrecht. Daarnaast geeft Barry cijfers aan de AZ-spelers en staf, over de eerste seizoenshelft.

De podcast is te beluisteren via Spotify en Apple

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com

    Comments are closed.

    0 %