Retteketet Podcast

Retteketet podcast met Piet Keur: ‘Ik heb Jozy Altidore miljonair gemaakt’

Luister Retteketet Podcast aflevering 4

In de Retteketet podcast bespreken clubicoon Barry van Galen en clubwatcher Simon Zwarthuis wekelijks alle zaken rondom AZ. Deze week met een speciale gast: PIET KEUR! Samen met Barry en Simon haalt hij herinneringen op over zijn tijd als speler en spitsentrainer: ‘Ik heb Jozy Altidore miljonair gemaakt.’ Maar hij is ook kritisch op de voetballerij, er zijn volgens hem veel schijnheilige mensen…

De podcast is te beluisteren via Spotify en Apple.

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com

    Comments are closed.

    0 %