AZ Podcast

Retteketet Podcast: ‘Die Karlsson is echt een schitterend ventje’

Vanuit het tuinhuisje in Noord-Holland bespreken clubicoon Barry van Galen en clubwatcher Simon Zwartkruis de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom AZ. De zesde aflevering staat in het teken van de krankzinnige 4-4 tegen Sparta, een uitstekend spelende Karlsson, het vertrek van Oussama Idrissi de steeds wisselende samenstelling van de verdediging, het snorretje van Zakaria Aboukhla en over spitsen ‘die geil moeten zijn’.

 

 

 

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: [email protected]

    Comments are closed.

    Ook interessant