Retteketet Podcast

Retteketet Podcast: ‘AZ had Lasse Schöne moeten halen’

Retteketet Podcast AZ

In de Retteketet podcast bespreken clubicoon Barry van Galen en AZ-watcher Simon Zwartkruis wekelijks het wel en wee rond de club. Deze week gaat het over het gelijkspel tegen PEC, de wissels van Jansen en waarom AZ Lasse Schöne had moeten halen.

De podcast is te beluisteren via Spotify, Google en Apple.

Marius Wiegman
Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com

    Comments are closed.

    0 %