De Retteketet Podcast luisteren
Retteketet Podcast

Retteketet Podcast: aflevering 2

Voetbal International lanceerde een paar weken terug de Retteketet Podcast, waar AZ-clubwatcher Simon Zwartkruis wekelijks aanschuift bij Barry van Galen thuis om de actualiteit rondom de club te bespreken.

De podcast is zeer vermakelijk door het losse karakter en het feit dat Barry van Galen natuurlijk een enorme held is en blijft. Daarnaast is het een zeer leuke aanvulling op Podcast67 omdat de heren wekelijks bijpraten over zaken die nu spelen.

Als we er aan denken zullen we wekelijks even een berichtje plaatsen zodat je weet dat je kunt luisteren, maar het is misschien nog slimmer om de Podcast zelf even op te zoeken en op te slaan bij je favorieten. Retteketet Podcast is te beluisteren via Spotify en Apple.

Aflevering 2: ‘Letschert is een mooie rauwe speler: lekker beuken!’

[foto via Pro Shots / Vincent de Vries]

Martijn Benjamin
Schrijft sinds 2004 voor AZFanpage en is vanaf 2010 eigenaar van deze heerlijke site. Heeft met In de Hekken nog een uit de hand gelopen hobby. Helpt in het werkende leven bedrijven aan goed scorende websites en shops met 072DESIGN. Doet ook nog wat met kleding bij PGWEAR Nederland.

    Comments are closed.

    Ook interessant