Wedden op voetbal

Overig nieuws

Retteketet AZ in de Top 2000

Stem en krijg retteketet AZ in de top 2000

Op 1 december gaan de stembussen voor de Top 2000 weer open en AZ’er Maarten kwam met het briljante idee om ons eigen ‘Retteketet AZ’ een plek in de lijst bezorgen. Volgens Maarten moet het niet al te ingewikkeld zijn om voor elkaar te krijgen dat heel Nederland mee mag gaan genieten van de enige echte hit van De Mirlitons en het lijkt ons een heerlijk plan om hem hierbij te helpen.

Retteketet AZ – De Mirlitons

Wat er nodig is om in de Top 2000 te komen

De kans dat het plan slaagt is vrij groot als we allemaal aan het stemmen slaan. Volgens het onderzoek van Maarten zouden tussen de 250 en 300 stemmen voldoende zijn om een plekje te bemachtigen. Er is natuurlijk al de nodige aandacht geweest voor de actie in onder andere het NHD en RTVNH en met onze achterban erbij van pak ‘m beet 100.000 bezoekers per maand zou dit toch geen probleem moeten zijn… Wij roepen een ieder die dit leest op om vanaf 1 december te stemmen op de website van de Top 2000 en dit bericht vooral ook verder te delen op social media!

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Martijn
Over de schrijver

Is de eindverantwoordelijke bij deze site, maar is ook eigenaar van het landelijk toonaangevende In de Hekken. Maakt websites die werken bij 072DESIGN en is eigenaar van PGWEAR Nederland.