Wedden op voetbal

Elftal en Technische staf

Rentree Myron Boadu lonkt

Myron Boadu is waarschijnlijk spoedig weer te bewonderen op het veld in het AFAS stadion. De jonge spits traint vanaf komende maandag weer volledig mee met de groep, na een maandenlange revalidatie als gevolg van een enkelbreuk. ‘Vanaf maandag traint Myron weer volledig met de groep mee. Minuten maken in het eerste elftal zie ik nog wel gebeuren dit seizoen. Het zou een mooie beloning voor hem zijn na een seizoen lang revalideren’, vertelt John van den Brom in aanloop naar het duel met De Graafschap.

De achttienjarige aanvaller begon dit seizoen als eerste spits in de eredivsie en kende een vliegende start. In de eerste vijf wedstrijden trof het talent driemaal doel. In het duel met Feyenoord raakte Boadu echter zwaar geblesseerd aan de enkel na een tackle van Botteghin. Een enorme tegenvaller voor de aanvaller, die ook vorig seizoen bijna in zijn geheel aan zich voorbij moest laten gaan door een blessure. Nadat hij de afgelopen maanden alweer apart, of deels met de groep, trainde keert hij maandag dus weer helemaal terug.

Haal samen met meer dan 50.000 fanatieke wedders het maximale uit je weddenschappen op voetbalwedden.net. Maak slim gebruik van de meest complete (live) wedstatistieken, wedtips, voorbeschouwingen, odds en exclusieve (welkomst)bonussen bij betrouwbare bookmakers.

Marius Wiegman
Over de schrijver

Ik volg sinds halverwege de jaren negentig het voetbal actief, en dan met name AZ. Na jarenlang alleen als supporter in het stadion te hebben gezeten probeer ik dat nu te combineren met een journalistieke benadering. Mijn doel is om verder te kijken dan enkel de uitslag en ook de achterliggende verhalen te achterhalen en analyseren. Dit deel ik dan graag met mijn mede voetballiefhebbers. Mail: Marius.Wiegman@gmail.com